EN DE ES FR LT PL PT RO SE

REPERE (RUMUNIJA)

REPERE asociacija – Rumunijos pelno nesiekianti nevyriausybinė organizacija (NGO), kurios centras įsikūręs Bukarešte. REPERE asociacija yra neoficiali švietimo institucija, BACAU yra jos padalinys. Pagrindinis dėmesys skiriamas jaunimo ir suaugusiųjų švietimo vystymui. Pagrindiniai šios institucijos tikslai:

-         reklamuoti / viešinti suaugusiųjų mokymo ir Europos programą Life Long Learning. Kurti anglų kalbos mokymo ir kompiuterinio raštingumo centrus;

-         tobulintis naujose Europos rinkos darbo vietose;

-         kurti verslumą siekiant kovoti su nedarbu ir stabdyti darbo jėgos migraciją;

-         viešinti / reklamuoti oficialų, neoficialų ir profesinį europinį mokymąsi, skirtą vaikams ir jaunimui;

-         skatinti savanorišką darbą, Europos mobilumą ir neoficialų švietimą tarp jaunų žmonių, kviesti užsienio jaunimą į savo šalį ir siųsti savo šalies jaunuolius į užsienį dalyvauti įvairiuose Europos jaunimo projektuose.

Tikslinė šios institucijos grupė yra jauni žmonės nuo 15 iki 30 metų, neturintys sąlygų ar galimybių (gyvenantys kaimo vietovėse, patiriantys neigiamus socialinius ar ekonominius veiksnius) mokytis ir vyresnio amžiaus žmonės, siekiantys kelti profesinę kvalifikaciją ar dirbti toliau. Tikslinė grupė yra ir vyresni žmonės (intelektualūs pensininkai), kurie yra visiškai vieni ir negauna jokios šeimos paramos.

Kontaktai:

Eduard Gabriel Isaila - Project Managereduard_isaila@yahoo.comwww.repereong.ro

Project team
::CONTACT        ::IMPRESSUM