EN DE ES FR LT PL PT RO SE

VALLADOLID UNIVERSITY GENERAL FOUNDATION (ISPANIJA)

Valladolid University General Foundation (FGUVA) instituciją įkūrė Valadolido universitetas, siekdamas sukurti glaudesnius ryšius tarp universiteto ir visuomenės.

Pagrindiniai faktai apie universitetą: XIII amžiaus universitetas; 4 universiteto miesteliai (Soria, Palencia, Segovia, Valladolid); 100 diplomų; 28538 I ir II kurso studentų; 59 fakultetai / katedros; 3872 dėstytojai (iš jų 1539 daktarai).

FGUVA pagrindinis tikslas yra ne tik sustiprinti ryšius tarp universiteto ir visuomenės, bet ir pagerinti kai kurių universiteto bendruomenei teikiamų paslaugų vystymą ir valdymą.

General Foundation susideda iš trijų fakultetų / katedrų: 1) Užimtumo, mokymų ir projektų (angl. Employment, Training and Projects); 2) Inovacijų ir technologijų; 3) Kalbų.

Nuo 1996 metų universiteto Kalbų centras organizuoja kalbų kursus, skirtus ir universiteto bendruomenės nariams, ir žmonėms ne iš akademinės aplinkos. Per metus mokosi vidutiniškai 5000 studentų, priimama apie 48 kvalifikuotus mokytojus. Kasmet organizuojami ilgalaikiai, intensyvūs ir šnekamosios kalbos kursai arabų, kinų, anglų, prancūzų, ispanų, kaip užsienio, kalba, vokiečių, italų, japonų ir portugalų kalbomis.

 

Kontaktai:

Rocío Blancorociob@funge.uva.eswww.funge.uva.es

Library
Laboratorio Idiomas
Language course
Project team
::CONTACT        ::IMPRESSUM